LES RACES


El FCI (Federació Canina Internacional), reconeix 10 grups de races.
Fora d’aquests 10 grups, podem identificar els següents tipus de gossos:

GOSSOS DE PEDIGRÍ.
GOSSOS DE RAÇA MIXTA.
GOSSOS MESTISSOS.

Els gossos amb pedigrí son aquells que tenen als seus dos progenitors de races a més de contar amb varies generacions reconegudes. Es per això que no més es poden enregistrar els gossos als quals se’ls poden provar la seva ascendència.

Els gossos de raça mixta son aquells que son fills de pares de diferents races a causa de quelcom descuit o negligència, be per la cria selectiva que es fa per aconseguir una nova raça.

Els gossos mestissos son aquells de llinatge completament Barrejat. I generalment per desgracia son els que acostumem a veure al carrer abandonats.

Gos: es defineixen com a mamífer domèstic i familiar, de l'espècie dels cànids. La seva grandària, pelatge i forma varien en funció de la raça.
L'oïda i el seu olfacte es excepcional i es comunicant bordant amb lladrucs, i llenguatge corporal.
Segons les qualitats, mida i caràcter de cada gos, desenvolupen unes funcions determinades i específiques.
Son animals intel·ligents i lleials al seu amo, sens dubte, el millor amic de l'home.
En aquesta pàgina anirem afegint tot un llistat de totes les races de gossos amb les seves característiques, historia, moltes imatges i quelcom qüestió que ens feu arribar, ja que tot esta per millorar la vida del vostra “amic” i de vosaltres mateixos.

Pàgina creada principalment per navegadors que soportan HTML5 com son Chrome, Safari 5, Firefox 3,6, Opera 10 i Internet Explorer 9